Volledig individueel

Neem Astavital dagelijks ter aanvulling of alleen wanneer u uw voeding wilt aanvullen. Waar het om gaat is dat u zich goed voelt!

Het power-pakket

De samenstelling van Astavital is geoptimaliseerd voor sterke zenuwen, een helder hoofd, een goede stofwisseling en algemeen welbevinden. Meer informatie over de ingrediënten.

Alles inbegrepen!

Begin met volle vaart of doe het rustig aan. Astavital geeft u de basale voedingsstoffen voor een fijne dag zonder concessies.

Comfortabel thuis bezorgd

We sturen Astavital rechtstreeks naar uw huisadres - als een enkel pakket of als voordelige abonnement.

Astavital is voor jou
de beste Oplossing

Astavital is een compleet product voor de optimalisatie van voeding. Het heeft een specifieke samenstelling van hoogwaardige en essentiële ingrediënten voor de dagelijkse behoefte die ook in hectische tijden helpen een speciaal levensgevoel te behouden.

U bent een echte kenner en wilt gezonder en meer ontspannen leven? Astavital biedt u naast essentiële vitamines ook belangrijke extracten van artisjokken en ginkgo biloba - aangevuld met astaxanthine, de medicinale planten voor efficiënte energievoorziening.

Bestel nu en leef gezond

De voordelen voor uw lichaam en welzijn


Astaxanthine

de super-antioxidant

Astaxanthine wordt beschouwd als de sterkste antioxidant ter wereld. Deze paarsrode carotenoïde komt voornamelijk voor in algen en kleurt via de voedselketen, schaaldieren en flamingo’s rozerood.

De antioxiderende werking maakt mensen beter bestand tegen stress en ondersteunt het ontgiften van het lichaam en het immuunsysteem. Astaxanthine voorkomt hartziekten, kan chronische ontstekingen en pijn in de gewrichten verlichten en beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling.

Antioxidant effectPerformance verbeteringontstekingsremmersAnti-aging van binnenuitUV-beschermingvernieuwing

Artisjokextract

voor het evenwicht

Al eeuwen worden artisjokken als medicijn gebruikt. Hun bittere stoffen helpen tegen een opgeblazen gevoel, maagpijn, brandend maagzuur en winderigheid. Artisjokextract versterkt het cardiovasculaire systeem en het evenwicht van de stofwisseling, met name de bloedsuikerspiegel. De ingrediënten bevorderen de regeneratie van de leverfunctie, werken antioxiderend en zuurregulerend. U kunt zelfs kanker - vooral in de alvleesklier - voorkomen.

vernieuwingkanker voorkomendontgiftingTegen indigestiecholesterol-verlagendvoorkomt hongergevoel

Ginkgo biloba

breindoping

De werkzame stoffen van de ginkgobladeren verbeteren de bloedsomloop en beschermen de zenuwen. Ginkgo-preparaten worden daarom gebruikt bij aandoeningen van de bloedsomloop en aderverkalking, en bij hoofdpijn, oorsuizen, impotentie en astma. De belangrijkste werking van Ginkgo is waarschijnlijk in de hersenen. Het bevordert het geheugen- en het denkvermogen. De Wereldgezondheidsorganisatie classificeert bepaalde Ginkgo-ingrediënten als medicijn tegen vormen van dementie zoals Alzheimer.

Verbeterde circulatieradicalenvangerPrestatieverbetering en bescherming van bestaande zenuwcellen

Vitamine B1, B2, B12 en choline

für die Nerven

Vitaminen B zijn noodzakelijk voor verschillende metabole processen, zoals de transformatie van eiwitten, koolhydraten, vetten en aminozuren tot vitale enzymen en co-enzymen. De choline heeft een gelijksoortige werking als vitamine, ondersteunt met name de functies van hersenen en lever.

MetabolismeZenuwstelselenergievoorziening

Vitamine D3

de zonvitamine

Het lichaam produceert met behulp van UVB-straling in de huid de vitale vitamine - Vitamine D. Meestal is zonnestraling niet genoeg, bijvoorbeeld als we de zon vermijden of als we in gebouwen werken. Op deze manier kan Astavital het tekort aan Vitamine D compenseren.

VitalprozesseZellfunktionen

Wat is Astavital?

Voor een gezond en actief leven heeft het lichaam elke dag behoefte aan diverse mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen. De meeste daarvan kunt u opnemen via voldoende uitgebalanceerde voeding.


Vitaliteit en sereniteit zonder compromissen

Gevarieerd en gezond voedsel kan een hoop geld en nog meer tijd kosten. Gezonde voeding van biologische kwaliteit is prijzig en duurzame en smaakvolle bereiding ervan is tijdrovend. Staat een uitgebalanceerd dieet ook een succesvolle carrière, uitstapjes met uw kinderen of kleinkinderen of een zorgeloze vakantie in de weg?

Met Astavital hoeft u geen concessies te doen om uw welbevinden te verbeteren, terwijl u uw leven leeft zoals u wilt, elke dag opnieuw!

Voedingswaardetabel

Inhoud per tablet % ADH/RI*
Vitamine B1 3,3 mg 300 %
Vitamine B2 1,4 mg 100 %
Vitamine B12 5,0 µg 200 %
Vitamine D3 5,0 µg 100 %
Choline 85,0 mg **
Artisjokextract 250,0 mg **
het cynarine 6,0 mg **
Ginkgo biloba extract 250,0 mg **
Astaxanthine 2,4 mg **

* Waarde (referentiewaarden), volgens de EU-regelgeving
** Geen voedingsreferentiewaarden beschikbaar


Waarom Astavital?

Gezonde voeding maakt deel uit van een vervuld leven
– net als hobby's, familie en carrière.
We willen u helpen om alles op één lijn te houden. Heel eenvoudig, zonder compromis.
Astavital ondersteunt u optimaal om de verve van een speciaal gevoel voor het leven te behouden.


Kies de gewenste Astavital variant

Astavital
maandpakket

34,75

incl. levering en BTW

Astavital
3-maandspakket

98,25

incl. levering en BTW

Astavital
12-maandspakket

357,00

incl. levering en BTW

Betaal gemakkelijk met een vand e volgende betaalmethoden

*Opmerking: de prijs van het voordeelpakket is van toepassing op het afsluiten van een Astavital-abonnement bij Art Collect International GmbH met een minimale contractduur van 12 maanden. De opzegtermijn binnen de minimale contractperiode is 3 maanden tot het einde van het contract. Vanaf de 13e maand is de opzegtermijn 1 maand tot het einde van de maand. Geen provisiekosten. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing en kunnen worden bekeken op https://www.astavital.com/agbs/.